Αρχική Σελίδα

TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED

Εταιρικό Προφίλ

 Η ΔΙΕΘΝΉΣ ΟΜΆΔΑ TANGREN ιδρύθηκε το 2006 εμείς εστιάζει σε ποικίλες μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων και παραγωγή εξαρτημάτων. Έχουμε μια επαγγελματικές παραγωγή, μια έρευνα και μια ομάδα πωλήσεων, συνεχής καινοτομία, κοιτάζοντας προς τα εμπρός      με σας. Για χρόνια συγκεντρώσαμε στην έρευνα όλα τα είδη μηχανημάτων επεξεργασίας.  Μεταξύ τους, η μηχανή λάσπης κόκκαλων, μηχανή μύλων κόκκαλων, φρέσκια τέμνουσα μηχανή κρέατος μεταξιού, μπορεί σφραγίζοντας να επεξεργαστεί στη μηχανή και άλλος εξοπλισμός έχει φθάσει στο παγκόσμιο προηγμένο επίπεδο. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται επίσης στη βιομηχανία τροφίμων, το βιο-φαρμακευτικό είδος και άλλους τομείς. Οι παραχωρήσεις τιμών, η ποιότητα των προϊόντων και η εγγύηση μεταπωλήσεών μας, ανυπομονούν ειλικρινά να συνεργαστούν με σας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ΔΙΕΘΝΉΣ ΟΜΆΔΑ TANGREN έχει την ισχυρή τεχνική δύναμη, ανεξάρτητα σχέδιο, κατασκευή, έρευνα και αναπτύσσει τα νέα προϊόντα. Τώρα έχουμε την ολοκλήρωση της κατασκευής, του εμπορίου και της υπηρεσίας. Τα προϊόντα μας έχουν την άριστη ποιότητα, το υψηλό βαθμό της μηχανοποίησης και τη λεπτή εργασία. Ευνοούνται από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα πωλούνται καλά σε μεγάλες πόλεις στην Κίνα και εξάγονται σε πολλές χώρες στην Ανατολική Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
«Να δημιουργήσει το ποιοτικό εμπορικό σήμα, ακεραιότητα αγοράς καλόπιστα» είναι ο επιχειρηματικός σκοπός «η υψηλή τεχνολογία ως πρόδρομος στην καινοτομία και την ανάπτυξη» είναι η επιχειρησιακή φιλοσοφία «η αναζήτηση της τελειότητας, η παραγωγή των πρώτης τάξεως προϊόντων» είναι ο στόχος των επιχειρήσεων. Η ενθουσιώδης και τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων παρέχει σε σας την αξιόπιστη προστασία και χτίζει την επιχειρησιακή αιώνια αξιοπιστία. Στην ολοκλήρωση περισσότερου περιεχομένου τεχνολογίας, συγχρόνως, η έρευνα επιχείρησής μας ανεξάρτητα και εισάγει ενεργά το πρότυπο συστημάτων εξασφάλισης ποιότητας. Η επιστημονική διαχείριση, τυποποιημένη λειτουργία, άριστη ποιότητα είναι οι αιώνιες αναζητήσεις της επιχείρησής μας.

TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED
TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED
TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED
TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Duxia

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~199

Ετήσιες πωλήσεις : 50-100

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 60% - 70%