Αρχική Σελίδα Νέα

Διόρθωση γραμμών παραγωγής φυτικής επεξεργασίας της αγοράς αγροτών

Αναθεωρήσεις πελατών
Καλή υπηρεσία, και υψηλός - ποιοτική μηχανή. Να αναμείνει με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία.

—— zac

Ώριμη γραμμή παραγωγής, πλήρης εξοπλισμός και υψηλός - ποιότητα, φιλοξενία, στοχαστική υπηρεσία

—— Μεγάλος

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Διόρθωση γραμμών παραγωγής φυτικής επεξεργασίας της αγοράς αγροτών
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διόρθωση γραμμών παραγωγής φυτικής επεξεργασίας της αγοράς αγροτών

Γραμμή παραγωγής φυτικής επεξεργασίας προκειμένου να λυθεί το φαινόμενο επαγγελματικής γλώσσας απορριμάτων φρούτων και λαχανικών αγοράς των αγροτών. Από τη γραμμή παραγωγής φυτικής επεξεργασίας, το συναίσθημα των λαχανικών στην αγορά, μειώνει πολλά απορρίματα στο φυτικό περιβάλλον αγοράς έχει βελτιωθεί πολύ.
Επειδή μετά από να κόψει την αυξανόμενη υλική περιοχή αναπνοής, η καταστροφή του ιστού, καθιστά τα βακτηρίδια εύκολα διαπερασμένα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ζωή του προϊόντος στο ράφι, γενικά μην κάνετε τα προϊόντα χωρίς κοπή, κοπή και η κοπή η ζημιά πρέπει να περάσει από την επόμενη καθαρίζοντας μηχανή φυσαλίδων για να επιπλεύσει τον καθαρισμό αερίου τυμπάνων, μια τέτοια διαδικασία έχει ορισμένη αποδοτικότητα στην επιφάνεια του προϊόντος των υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων συγχρόνως, μπορεί να προστεθεί στο ποσό χημικών ουσιών σε αυτήν την διαδικασία, το στερεό χρώμα απολύμανσης (όπως το ΝαCl, ClO2, O3), να παρατείνει τη ζωή του προϊόντος στο ράφι, πλήρης καθαρισμός.
Χαρακτηριστικά γραμμών παραγωγής φυτικής επεξεργασίας
1, αυτό είναι κατάλληλο για, και τα κοκκώδη, φυλλώδη και προϊόντα ριζωμάτων όπως τα φυλλώδη λαχανικά, οι εδώδιμοι μύκητες, τα φρούτα, τα υδρόβια προϊόντα και η κινεζική βοτανική ιατρική.
2. Η λειτουργία είναι απλή, η συντήρηση είναι κατάλληλη και η σύνδεση είναι κατάλληλη.
3. Το κύριο ανοξείδωτο σε αυτήν την μηχανή αποτελείται από το ανοξείδωτο πυκνά 304 2mm.
Η τιμή της γραμμής παραγωγής επεξεργασίας λαχανικών φυτικής επεξεργασίας είναι η συγκομιδή των φρέσκων λαχανικών, πλύση, στράγγιγμα, που επιλέγει την κατάτμηση ή την κατάτμηση. Να μπεί στην αγορά φρέσκος, όμορφος και καθαρός, τακτοποιημένος και ομοιόμορφος, μπορεί να μειώσει τον αποκλεισμό των αποβλήτων τομέα εστιάσεως, του χρόνου αποταμίευσης και της ενέργειας. Οι διάφορες πωλήσεις παράθεσης λαχανικών, καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν ποικίλα εύγευστα φρούτα και λαχανικά στην ίδια συσκευασία.

Χρόνος μπαρ : 2018-03-07 14:54:59 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss.

Φαξ: 86-21

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)