Αρχική Σελίδα

TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Καλή υπηρεσία, και υψηλός - ποιοτική μηχανή. Να αναμείνει με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία.

—— zac

Ώριμη γραμμή παραγωγής, πλήρης εξοπλισμός και υψηλός - ποιότητα, φιλοξενία, στοχαστική υπηρεσία

—— Μεγάλος

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6
TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED

1 2 3 4 5 6
TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED

1 2 3 4 5 6
TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED

 • Γραμμή Παραγωγής

  Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της κονσερβοποιημένης γραμμής παραγωγής φρούτων είναι αυτοματοποίηση και βελτιωμένη παραγωγή στη διαδικασία παραγωγής, μειώνοντας τις συνδέσεις εργασίας, αυξάνοντας τη ικανότητα παραγωγής και κερδίζοντας δαπάνες. Ο εξοπλισμός ισχύει επίσης για το αλόγονο και την ωρίμανση των αυγών, του κρέατος, των ψαριών και των κοχυλιών, καθώς επίσης και της αποστείρωσης των τουρσιών, των φρούτων, και των μυκήτων.
  Τεχνολογία της κονσερβοποιημένης γραμμής παραγωγής
  Η κύρια διαδικασία παραγωγής: η ταξινόμηση → πρώτης ύλης που ενυδατώνει αλκαλικό → στο δέρμα και το in→ που καθαρίζουν το ανοικτό μισό →, σκάβει την πυρηνική πυρηνική → χειρωνακτική επισκευής → εξάτμιση → ζάχαρης → αναρρόφησης περικοπών → κενή που το τεχνητό ζύγισμα → που σφραγίζει → τη αποστείρωση → που δροσίζει τα δοχεία → σκουπίζει την ξηρά → χειρωνακτική επιθεώρηση → κώδικα → δοκιμής → αποθήκευσης → ονομάζοντας τη συσκευασία →.
  Η εισαγωγή των φρούτων κονσερβοποίησε τη γραμμή παραγωγής
  Ο τρόπος θέρμανσης θερμαίνεται με τον ατμό ή την ηλεκτρική θέρμανση. Ο εξοπλισμός είναι απλή, υψηλή παραγωγή, αυτόματη συσκευή ελέγχου θερμοκρασίας, διπλό υλικό μόνωσης, είναι τα πιό προηγμένα τρόφιμα, φυτικός εξοπλισμός ζεματίσματος. Ο εξοπλισμός μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η γραμμή παραγωγής περιλαμβάνει τη μαγειρεύοντας μηχανή, τη δροσίζοντας μηχανή, τη μηχανή νερού κ.λπ….
  Η σειρά επεξεργασίας της κονσερβοποιημένης γραμμής φρούτων:
  Η Apple κονσερβοποίησε τη γραμμή, κονσερβοποιημένη Yali γραμμή, άσπρη γραμμή ροδάκινων, κίτρινη γραμμή ροδάκινων, γραμμή κραταίγου.
  Η διοσκορέα κονσερβοποίησε τη γραμμή, πορτοκάλι που κονσερβοποιήθηκε, γραμμή φραουλών, κονσερβοποιημένη βακκίνιο γραμμή.
  Η επιχείρηση μπορεί να παρέχει κονσερβοποιημένος επεξεργαμένος την ανάλυση προγράμματος, την κονσερβοποιημένη τεχνολογία επεξεργασίας και τη στήριξη τεχνολογίας, το κονσερβοποιημένο σχέδιο εξοπλισμού επεξεργασίας, την κονσερβοποιημένες κατασκευή εξοπλισμού επεξεργασίας και την εγκατάσταση και αναθέτοντας τις υπηρεσίες.

 • OEM / ODM

  Διεθνής του TANG REN που περιορίζεται μπορεί να κάνει τον πιό οικονομικό και λογικό προγραμματισμό για τη λύση σας να ενισχυθεί το σχέδιο χρηστών για το σχεδιάγραμμα του εξοπλισμού, οι απαντήσεις χρηστών στις τεχνικές συμβουλές, την τεχνική κατάρτιση και την κατάρτιση λειτουργικού προσωπικού, εφαρμογή του επιστημονικού ποιοτικού συστήματος ελέγχου επεξεργασίας να παρασχεθεί μια υγιής υπηρεσία μεταπωλήσεων. Οι προηγμένες έννοιες σχεδίου και η επαγγελματική τεχνολογία είναι πάντα ξεχωριστά χαρακτηριστικά γνωρίσματα Duxia, η επιχείρηση ακολουθεί το ISO9001: πρότυπο ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2000 το διεθνές, καθιερώνει και βελτιώνει το σύστημα εξασφάλισης ποιότητας, και εξασφαλίζει έντονα την ποιότητα και την απόδοση των προϊόντων της επιχείρησης. Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στην αφομοίωση, απορροφά και πιάνει το διεθνή προηγμένο εξοπλισμό τεχνολογίας και αυτοματοποίησης επεξεργασίας, τεχνολογία εξεχουσών θέσεων. Για πολύ καιρό, έχουμε συνεργαστεί με πολλές επιχειρήσεις στον Καναδά, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ελβετία και άλλα χώρες και αναπτυγμένα πλήρη σύνολα υψηλής τεχνολογίας και προηγμένης συσκευασίας και μεταβίβασης του εξοπλισμού βασισμένου στους εθνικούς όρους της Κίνας. Το επίπεδο αυτοματοποίησης έχει φθάσει στο προηγμένο επίπεδο στη βιομηχανία. Η Νιγηρία για την επιχείρηση για να παραγάγει ένα πλήρες σύνολο συστημάτων παραγωγής αλλά και στα τρόφιμα, τα ποτά, που κονσερβοποιούνται, την Ιαπωνία, τα λιπαντικά, τα φαρμακευτικά είδη, τη χημική ουσία και άλλες βιομηχανίες έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως.

   

  Καινοτόμα πρότυπα:
  Ανάπτυξη, σχέδιο και έρευνα, προσοχή στη λεπτομέρεια - για τη μεγάλης κλίμακας πρακτική - η γενική κατασκευή που κυριαρχείται από τους μηχανικούς και ηλεκτρικούς εμπειρογνώμονές μας. Η εκτενής και σε βάθος εμπειρία τους, ειδικά στην πιό διαφορετική επεξεργασία προϊόντων, μεταφράζει τα αποτελέσματά τους στη τιμή εμπορίου ή τα ειδικά ζητήματα πελατών, με τις εξατομικευμένες λύσεις.

   

  Η μηχανή μας uptime:
  Το κανονικό επίπεδο λειτουργίας μηχανής μας είναι περισσότερο από 98,5% της multi-shift λειτουργίας. ακόμα και! Χρησιμοποιούμε μόνο επικυρωμένος και υψηλός - προμηθευτές ποιοτικών τμημάτων. Η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης μας, που πιστοποιείται σύμφωνα με το ISO 9001, εξασφαλίζει ότι επιτυγχάνουμε υψηλό μας - ποιοτικοί στόχοι. Το κανονικό επίπεδο λειτουργίας μηχανής μας είναι περισσότερο από 98,5% της multi-shift λειτουργίας. Χρησιμοποιούμε μόνο επικυρωμένοι αξιόπιστος και υψηλός - προμηθευτές ποιοτικών μερών. Σύμφωνα με την πιστοποίηση του ISO 9001, για να εξασφαλίσουν υψηλής ποιότητας στόχους.

   

  Ο κύριος εξοπλισμός για τη γραμμή παραγωγής των κονσερβοποιημένων φρούτων περιλαμβάνει:
  Εξοπλισμός προεπεξεργασίας: Καθαρίζοντας ανελκυστήρας τύπων Gulang, προ βράζοντας μηχανή, μηχανή αποφλοίωσης, δεξαμενή εξαέρωσης, δροσίζοντας δεξαμενή, φρούτα που βαθμολογούν, τέμνουσα μηχανή, χωρίζοντας σε τετράγωνα μηχανή, παράθυρο εξάτμισης, αντι μηχανή πιτυρίασης κ.λπ….
  Ο κύριος εξοπλισμός πλήρωσης: κενό πλυντήριο δεξαμενών, δοχείο ζάχαρης, Chu Cunguo, αντλία γάλακτος, διπλό φίλτρο, κώδικας ψεκασμού, ζώνη μεταφορέων, ζώνη μεταφορέων σούπας, σφραγίζοντας μηχανή, νερό - pasteurizer λουτρών, κονσερβοποιώντας μηχανή, μαρκάρισμα, ζώνη μεταφορέων καλωδίωσης και ούτω καθεξής. Όλα τα υλικά ανοξείδωτου γίνονται, και η εξωτερική λήξη επιφάνειας είναι όμορφη και γενναιόδωρη.
  Η κονσερβοποιημένη γραμμή παραγωγής περιλαμβάνει κυρίως: το κίτρινο ροδάκινο κονσερβοποίησε τη γραμμή παραγωγής, κονσερβοποιημένη πορτοκάλι γραμμή παραγωγής, κονσερβοποιημένη μήλο γραμμή παραγωγής, κονσερβοποιημένη αχλάδι γραμμή παραγωγής, κονσερβοποιημένη φρούτα γραμμή παραγωγής ακτινίδιων, γραμμή παραγωγής μαρμελάδας, γραμμή παραγωγής τοματοπολτών, γραμμή παραγωγής ζελατίνας.
  Ο τρόπος θέρμανσης της γραμμής παραγωγής των κονσερβοποιημένων φρούτων θερμαίνεται με τον ατμό ή την ηλεκτρική θέρμανση. Ο εξοπλισμός είναι απλή, υψηλή παραγωγή, αυτόματη συσκευή ελέγχου θερμοκρασίας, διπλό υλικό μόνωσης, είναι τα πιό προηγμένα τρόφιμα, φυτικός εξοπλισμός ζεματίσματος στο σπίτι. Ο εξοπλισμός μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η γραμμή παραγωγής περιλαμβάνει τη μαγειρεύοντας μηχανή, τη δροσίζοντας μηχανή, τη μηχανή νερού κ.λπ….


  Η κονσερβοποιημένη περίοδος συντήρησης φρούτων είναι σχετικά μεγάλη, μπορεί να ρυθμίσει την εποχή παραγωγής νωπών καρπών και ο τομέας της αγοράς, αυτό μπορεί καλύτερα να κρατήσει τη φρέσκα γεύση και το κράτος, μερικά είδη όπως τα εσπεριδοειδή. Η γεύση κονσερβοποιημένη, νωπή καρπών είναι, επομένως, η πλειοψηφία εκείνων των δαπανών είναι ευπρόσδεκτη. Η Σαγκάη Duxia είναι επαγγελματικός προμηθευτής της κονσερβοποιημένης γραμμής παραγωγής φρούτων, κύρια προϊόντα της κονσερβοποιημένης γραμμής παραγωγής φρούτων. Καλωσορίστε για να ερευνήσετε για κονσερβοποιημένη τη φρούτα τιμή γραμμών παραγωγής και άλλες σχετικές πληροφορίες.

 • Ε & Α

  Έχουμε διατηρήσει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία επιστημονικής έρευνας με πολλές εσωτερικά και ξένα όργανα επιστημονικής έρευνας, ακαδημαϊκές ομάδες και γνωστές επιχειρήσεις.

   

  Περιστροφική μηχανική δυναμική

  Αναγκασμένη και ασταθής δόνηση στροφέων/συμπεριφορά/σφραγίζοντας συστήματα, μη γραμμική δυναμική στροφέων, Torsional δόνηση στροφέων, ρουλεμάν και σφραγισμένη δυναμική στροφέων (μέθοδοι υπολογισμού και δοκιμής), έλεγχος της δυναμικής συστημάτων στροφέων, ρουλεμάν και έρευνα συμπιεστών/παρακολούθηση και διαγνωστικά των στροβιλο συστημάτων κυλίνδρων και των προηγμένων περιστροφικών μηχανών.

   

  Σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής
  Βελτιστοποίηση και με την βοήθεια υπολογιστή σχεδιασμός, μελέτη σκοπιμότητας του κινηματικού μηχανισμού, kinematics της συμπεριφοράς κυλίσματος φέρων τη γεωμετρία, μηχανικό σύστημα ελέγχου, πειραματική ανάλυση πίεσης, ανάλυση αποτυχίας, βιο-εμπνευσμένη ανάπτυξη μεθόδου.

   

  Κατασκευή
  Η ευκίνητη εργασία κυττάρων κατασκευής αναπτύσσεται αυτήν την περίοδο για να διευκολύνει τις γρήγορες αλλαγές συνελεύσεων σε ένα αντικείμενο για τη συνέλευση σε άλλα αντικείμενα. Το κύτταρο εργασίας περιέχει τα πολλαπλάσια ρομπότ, τα συστήματα μεταφορέων, και πολλά εύκαμπτα τμήματα τροφοδοτών.

   

  Υλικό
  Οι νέες αναπτύξεις στην πειραματική τεχνολογία ερευνήθηκαν και η απάντηση των υλικών με τα υψηλά ποσοστά παραμόρφωσης στις υψηλές θερμοκρασίες ερευνήθηκε. Συστατική πρότυπη εξέλιξη ζημίας, εντοπισμός κουράς και προηγμένη αποτυχία υλικού εφαρμοσμένης μηχανικής. Προετοιμασία των σύνθετων μηχανικών ιδιοτήτων ιδιότητες ερπυσμού, σπασίματος και κούρασης των υλικών εφαρμοσμένης μηχανικής στις υψηλές θερμοκρασίες.

   

  Tribology
  Χρόνος-επιλυμένη νανο-τριβή, και εφαρμογή των χρονοδιαγραμμάτων μικροδευτερολέπτου για τη μεγάλη κατεργασία και τους μηχανικούς διείσδυσης τεθωρακισμένων. Φέροντα φύλλων αλουμινίου αερίου ερευνητικής λίπανσης μηχανικά μαγνητικά φέροντα συστήματα στροβίλων συστημάτων και εφαρμογών Oil-Free. Όπως τα μακροπρόθεσμα συστήματα εργαλείων και καθοδήγησης και η ρόδα ορμής που αντέχει τις διαστημικές εφαρμογές Retainerless.

   

  Μηχανήματα στροφείων
  Χαρακτηριστικά δόνησης στη μέτρηση των σφραγίδων και των ρουλεμάν και των χαοτικών μετακινήσεων. Μελέτη για την επίδραση της τριβής ακρών/της αλληλεπίδρασης της Shell, μόριο-λεπίδα/αλληλεπίδραση φυγοκεντρικών αντλιών περιβλημάτων.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
TANGREN INTERNATIONAL GROUP LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss.

Φαξ: 86-21

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)