Αρχική Σελίδα

Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

   Η βιομηχανία της Σαγκάη Duxia και η εμπορική Co., ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής της κονσερβοποίησης του εξοπλισμού. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν κυρίως τα κονσερβοποιημένα φρούτα όπως το ροδάκινο, το πορτοκάλι, η σάλτσα ντοματών, η φράουλα, το μήλο, το βερίκοκο, κ.λπ., τα κονσερβοποιημένα ψάρια όπως ο τόνος, οι σαρδέλλες, το σκουμπρί, τα ψάρια φραγμών, κ.λπ., το σπαράγγι, τα λαχανικά και ο εδώδιμος εξοπλισμός επεξεργασίας μυκήτων.

  Η επιχείρησή μας είναι επιχείρηση μελών κονσερβοποιημένης της η Κίνα ένωσης βιομηχανίας, ένας από το top 50 κονσερβοποιημένο εξοπλισμό επεξεργασίας στην Κίνα και έναν διευθυντή της ένωσης κονσερβοποιείων της Σαγκάη. Η επιχείρηση είναι με κεντρικά γραφεία σε Songjiang, Σαγκάη, Κίνα και βρίσκεται στον οικονομικό κύκλο του δέλτα ποταμών Yangtze με την κατάλληλη μεταφορά!
   Από την καθιέρωσή της, η βιομηχανία της Σαγκάη Duxia και η εμπορική Co., ΕΠΕ έχουν συσσωρεύσει την καλή φήμη και ανατροφοδοτούν. Η επιχείρηση έχει περάσει την πιστοποίηση συστημάτων ISO9001-20000 και έχει διαμορφώσει ένα πλήρες και επιστημονικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης. Η επιχείρηση καλύπτει το τμήμα Ε&Α, το αγοράζοντας τμήμα, το τμήμα παραγωγής, το τμήμα διοικητικών μεριμνών, το εμπορικό τμήμα και άλλα διάφορα λειτουργικά τμήματα.
   Το Duxia υποστηρίζει ακεραιότητα-βασισμένη στο, ποιοτικός πρώτος σκοπός. Συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να επεκτεινόμαστε προκειμένου να γίνουμε ένας από τους βιομηχανίας παγκόσμιων της προμηθευτές σημαντικότερης κονσερβοποιημένους φρούτων και λαχανικών. Ευπρόσδεκτοι ξένοι φίλοι επιχείρησής μας οι θερμά που επισκέπτονται και που διαπραγματεύονται. Μην σταματήστε ποτέ τις προσπάθειες με τη ισχυρή υποστήριξη σας, το μέλλον Duxia θα είναι ομορφότερο.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η βιομηχανία της Σαγκάη Duxia και η εμπορική Co., ΕΠΕ έχουν την ισχυρή τεχνική δύναμη, ανεξάρτητα σχέδιο, κατασκευή, έρευνα και αναπτύσσουν τα νέα προϊόντα. Τώρα έχουμε την ολοκλήρωση της κατασκευής, του εμπορίου και της υπηρεσίας. Τα προϊόντα μας έχουν την άριστη ποιότητα, το υψηλό βαθμό της μηχανοποίησης και τη λεπτή εργασία. Ευνοούνται από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα πωλούνται καλά σε μεγάλες πόλεις στην Κίνα και εξάγονται σε πολλές χώρες στην Ανατολική Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
«Να δημιουργήσει το ποιοτικό εμπορικό σήμα, ακεραιότητα αγοράς καλόπιστα» είναι ο επιχειρηματικός σκοπός «η υψηλή τεχνολογία ως πρόδρομος στην καινοτομία και την ανάπτυξη» είναι η επιχειρησιακή φιλοσοφία «η αναζήτηση της τελειότητας, η παραγωγή των πρώτης τάξεως προϊόντων» είναι ο στόχος των επιχειρήσεων. Η ενθουσιώδης και τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων παρέχει σε σας την αξιόπιστη προστασία και χτίζει την επιχειρησιακή αιώνια αξιοπιστία. Στην ολοκλήρωση περισσότερου περιεχομένου τεχνολογίας, συγχρόνως, η έρευνα επιχείρησής μας ανεξάρτητα και εισάγει ενεργά το πρότυπο συστημάτων εξασφάλισης ποιότητας. Η επιστημονική διαχείριση, τυποποιημένη λειτουργία, άριστη ποιότητα είναι οι αιώνιες αναζητήσεις της επιχείρησής μας.
 

Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Duxia

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~199

Ετήσιες πωλήσεις : 50-100

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Κονσερβοποιώντας εξοπλισμός κρέατος για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Κονσερβοποιώντας εξοπλισμός κρέατος για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Κονσερβοποιώντας εξοπλισμός κρέατος για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Κονσερβοποιώντας εξοπλισμός κρέατος για τις πωλήσεις