Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Κονσερβοποιώντας εξοπλισμός κρέατος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Κονσερβοποιώντας εξοπλισμός κρέατος για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Καλή υπηρεσία, και υψηλός - ποιοτική μηχανή. Να αναμείνει με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία.

—— zac

生产线成熟、 设备齐全并且高质量, 待客热情、 服务周到

—— 尤安乐

Είμαι Online Chat Now

Χειρωνακτικό σχέδιο συνήθειας σίτισης εξοπλισμού κονσερβοποίησης φρούτων μηχανών αποφλοίωσης της Apple

Κίνα Χειρωνακτικό σχέδιο συνήθειας σίτισης εξοπλισμού κονσερβοποίησης φρούτων μηχανών αποφλοίωσης της Apple προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Χειρωνακτικό σχέδιο συνήθειας σίτισης εξοπλισμού κονσερβοποίησης φρούτων μηχανών αποφλοίωσης της Apple

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Duxia
Πιστοποίηση: SGS、ISO
Αριθμό μοντέλου: DX

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Συσκευασία λεπτομέρειες: ταινία ή ξύλινη συσκευασία κιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: 30 -45 ημέρες
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Κονσερβοποιημένη επεξεργασία μήλων γραμμών παραγωγής φρούτων μηχανών αποφλοίωσης της Apple έθιμο σχεδιασμό: Ναί
μάρκα: Duxia Δύναμη: 5.5Kw
Διάσταση: 2300×2000×2000 (χιλ.) Τάση: 380V

 

Κονσερβοποιημένη επεξεργασία μήλων γραμμών παραγωγής φρούτων μηχανών αποφλοίωσης της Apple

 

Περιγραφή:

Η μηχανή αποφλοίωσης της Apple είναι η επιχείρησή μου βάσει των ετών παραγωγής εξ ονόματος των προϊόντων νέας γενιάς, η χρήση ξεφλουδισμένος, πυρήνας διατρήσεων, ανοίγει τη βαλβίδα σε μια έννοια σχεδίου μηχανών, η μηχανή είναι προεπεξεργασμένος εξοπλισμός επεξεργασίας της Apple, με μια λογική δομή, μια σταθερή λειτουργία, ασφαλείς, αξιόπιστες, labor-saving, κ.λπ. Η μηχανή είναι καταλληλότερη για τη διάμετρο 55mm90mm μήλων επεξεργασίας, εάν η ποιότητα της βαθμολόγησης της επεξεργασίας θα είναι ανάγκη καλύτερων, υπερβολικά μεγάλων ή μικρών φρούτων να ρυθμιστεί η σχεδίαση.

 

Λειτουργικές διαδικασίες:
Οι λειτουργικές διαδικασίες με σκοπό να ενισχύσουν τη μηχανή για να ενισχύσουν το υλικό στη peeler της Apple αυλάκωση υλικής ροής αποθήκευσης, (δεξαμενή νερού) χειριστές θα παρεμβληθούν στο δίκρανο στις πρώτες ύλες, η απαίτηση της εισαγωγής τοποθετείται ακριβώς, και προσπαθεί στην κατακόρυφο συνεχής περιστροφή κεντρικών υπολογιστών που η πρώτη ύλη στέλνεται στην τέμνουσα περιοχή. Το μαχαίρι αποφλοίωσης αφαιρεί την περιστρεφόμενη φλούδα μήλων, και τρυπά έπειτα τον πυρήνα με το punching μαχαίρι με διατρητική μηχανή από πάνω προς τα κάτω. Συγχρόνως, το μαχαίρι ανοικτός-βαλβίδων μπορεί να ανοίξει τη βαλβίδα (ο αριθμός της ανοικτής βαλβίδας μπορεί να τεθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών). Εξοπλισμός που σχεδιάζεται στα τελειωμένα φρούτα, πυρήνας φρούτων, φλούδα, αντίστοιχα, η εξαγωγή των υλικών.

 

Λειτουργικές σημειώσεις:
1, χειρωνακτική σίτιση για να εξασφαλίσει ότι το βούλωμα είναι σωστό, διαφορετικά αυτό θα οδηγήσει punching πυρήνων Chong Chong την απόκλιση, η απόκλιση πέρα από τα όρια έχει επιπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων.
2, η εργασία για μια ορισμένη χρονική περίοδο, λόγω του υπολείμματος δερμάτων, της ζάχαρης και άλλων παραγόντων, μπορούν να έχουν επιπτώσεις στο δέρμα, το υπόλειμμα δερμάτων θα προκαλέσει έναν προσωρινό που κολλιέται από το στόμα ή κολλημένος στον κάτοχο μαχαιριών, εάν αυτό το φαινόμενο εμφανιστεί, παρακαλώ τακτικά αφαιρέστε το υπόλειμμα δερμάτων. Η συσκευή είναι εξοπλίζω με το υπόλειμμα δερμάτων εκκαθαρίσεων υψηλού αέρα για να διατηρήσει τις μηχανικά ιδιότητες και τα αποτελέσματα εργασίας.
3, συντήρηση εξοπλισμού είναι πολύ σημαντικά, αφότου πρέπει η ολοκλήρωση κάθε κατηγορίας να πλυθεί με τον καθαρισμό εξοπλισμού νερού, τη λίπανση, επιθεώρηση, για να αποτρέψει τη συσκευή που κολλιέται, παρεμποδισμένη, χαλαρή επιρροή η ποιότητα του προϊόντος ή ζημία εξοπλισμού. Αποφύγετε το νερό που ορμιέται άμεσα στο διακόπτη ηλεκτρικό, ώστε να μη βλαφθεί ο ηλεκτρικός εξοπλισμός, δείτε το εγχειρίδιο εξοπλισμού.
4, ο εξοπλισμός που απαιτείται για να εκπαιδεύσει τις ειδικές αποστολές, είναι συμβάλλοντα για να πιάσουν την απόδοση και η ασφάλεια του εξοπλισμού, σταθεροί χειριστές μπορεί να κάνει τους ανθρώπους, οι μηχανές επιτυγχάνουν έναν καλό αγώνα, η πλήρης πραγματοποίηση της καλύτερης επίδρασης του εξοπλισμού. Η εργασία ως πρώτες ύλες όπως τα διαμορφωμένα φρούτα, ξεραίνει τα σημάδια, αφυδάτωση, το τραύμα και άλλο ελαττωματικό λουλούδι φρούτων εμφανίζονται να ανήκουν στο κανονικό φαινόμενο. Λογικό πάχος αποφλοίωσης περίπου της προσαρμογής 1.0mm.
5, ο τον εξοπλισμός έχουν ως σκοπό να διαβιβάσουν την ισχύ στη μηχανή και την αλυσίδα ελέγχου συχνότητας, τις σχετικές παραμέτρους και τις απαιτήσεις του εξοπλισμού κατά λειτουργία, παρακαλώ αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες.

 

Σχετικές παράμετροι και υλικό ταίριασμα
1, αυτός ο εξοπλισμός σχεδιάζεται για τη μηχανική περιστροφή αλυσσοτροχών, το κοίλο έκκεντρο και τον πνευματικό τρόπο λειτουργίας κυλίνδρων.
2, τα μέρη επαφών των υλικών και ο εξοπλισμός αποτελούνται από το ανοξείδωτο 304 το υλικό, την κοίλης και κυρτής ρόδα κεντρικών αξόνων, κ.λπ. για την παραγωγή του χάλυβα άνθρακα.
3, ξεφλουδισμένο μαχαίρι 20 που σχεδιάζονται για ενιαίο ξεφλουδισμένο, διάτρηση ¢ 20 ή προαιρετικός πυρήνας πελατών Ф19, ανοικτό μαχαίρι βαλβίδων που προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών.
4, η ικανότητα παραγωγής περίπου 80-120 ανά λεπτό, (ανάλογα με την κατάσταση παραγωγής που καθορίζει)
5, η συνολική δύναμη μηχανών: 5.5kw 380V
6, μέγεθος εξοπλισμού: 2300 * 2000 * 2000mm (αναφορά)
7, κατάλογος συσκευασίας: (τυχαία εξαρτήματα)

 

 

Πλεονέκτημα:
Το προηγμένο σχέδιο και η επαγγελματική τεχνολογία, ακριβής κατασκευή είναι τα αξιοπρόσεκτα χαρακτηριστικά μας. Η επιχείρησή μας περνά ήδη το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, καθιερωμένο σύστημα ποιοτικής εγγύησης ακεραιότητας, για να ασφαλίσει την ποιότητα και την απόδοση των προϊόντων μας.
Η επιχείρησή μας αφιερώνει στην αφομοίωση και να απορροφήσει της διεθνούς προηγμένης επιστήμης της επεξεργασίας και του αυτόματου εξοπλισμού. Έχουμε συνεργαστεί με την επιχείρηση στον Καναδά, Ιταλία, Ελβετία για μακροπρόθεσμο. Έχουμε αναπτύξει τους διάφορους προηγμένος γεμίζοντας, συσκευάζοντας και μεταβιβάζοντας εξοπλισμούς και έχουμε φθάσει στο επαγγελματικό επίπεδο. Το αυτόματο σύστημα παραγωγής μας χρησιμοποιείται ευρέως στα τρόφιμα, το ποτό, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα κονσερβοποιημένα προϊόντα, το καλλυντικό, το λιπαντικό έλαιο, την ιατρική, τη χημεία, κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sasha

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα