Αρχική Σελίδα Νέα

Μια περίληψη του κύριου εξοπλισμού της κονσερβοποιημένης γραμμής παραγωγής

Αναθεωρήσεις πελατών
Καλή υπηρεσία, και υψηλός - ποιοτική μηχανή. Να αναμείνει με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία.

—— zac

生产线成熟、 设备齐全并且高质量, 待客热情、 服务周到

—— 尤安乐

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Μια περίληψη του κύριου εξοπλισμού της κονσερβοποιημένης γραμμής παραγωγής
Μια περίληψη του κύριου εξοπλισμού της κονσερβοποιημένης γραμμής παραγωγής

Ο κύριος εξοπλισμός της κονσερβοποιημένης γραμμής παραγωγής φρούτων είναι: το κενό πλυντήριο δεξαμενών, δοχείο ζάχαρης, Chu Cunguo, αντλία γάλακτος, διπλό φίλτρο, αναβλύζοντας ζώνη μεταφορέων κώδικα, ζώνη μεταφορέων σούπας, σφραγίζοντας μηχανή (που αγοράζεται), παστερίωσε τον αποστειρωτή χαμηλής θερμοκρασίας, κονσερβοποιώντας μηχανή, μηχανή μαρκαρίσματος, που συνδέει με καλώδιο τη ζώνη μεταφορέων και ούτω καθεξής.
Το πλυντήριο δεξαμενών αέρα χρησιμοποιείται για να καθαρίσει και να απολυμάνει την κενή δεξαμενή προτού να φορτωθεί το μεταλλικό κουτί. Η κενή δεξαμενή πλένεται με να ψεκάσει και να ψεκάσει πάνω-κάτω, και το περιοδικό ρύπανσης πετρελαίου αφαιρείται και στέλνεται στην απολύμανση ατμού για να καλύψει τις απαιτήσεις του επιπέδου υγιεινής τροφίμων.
Κουζίνα ζάχαρης: είναι κατάλληλο για τη διάλυση και την απολύμανση του γάλακτος, του σιροπιού, του χυμού φρούτων, των τροφίμων και άλλων ουσιών, που θερμαίνουν και που μαγειρεύουν και συντήρηση θερμότητας. Το εσωτερικό κεφάλι κυλίνδρων ανοξείδωτου αποτελείται από ένα τηγάνι για να διαμορφώσει ένα ενδιάμεσο στρώμα μεταφοράς θερμότητας. Το εξωτερικό είναι γυαλισμένο και συσκευασμένο με το ανοξείδωτο, και η επιφάνεια είναι όμορφη και γενναιόδωρη. Η διαλυμένη ουσία και το κρύο νερό τοποθετούνται στο δοχείο, και ο ατμός εισάγει το ενδιάμεσο στρώμα για να επιτύχει το σκοπό και. Ο σωλήνας που συνδέεται με το ενδιάμεσο στρώμα είναι εξοπλισμένος με έναν μετρητή πίεσης στη βαλβίδα ασφάλειας για να καθορίσει την πίεση στο ενδιάμεσο στρώμα και να εξασφαλίσει την ασφάλεια της παραγωγής.
Δοχείο αποθήκευσης: χρησιμοποιημένος για να αποθηκεύσει τα προσεχή κονσερβοποιημένα πορτοκάλια.
Παστεριωμένος αποστειρωτής χαμηλής θερμοκρασίας: χρησιμοποιώντας το υψηλής θερμοκρασίας νερό για να αποστειρώσει τα εμφιαλωμένα τρόφιμα, καταστήστε την εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία ομοιόμορφη και καθορισμένη η σωστή θερμοκρασία αποστείρωσης σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των τροφίμων. Ο εξοπλισμός είναι εξοπλισμένος με μια κυκλοφορώντας υδραντλία για να κάνει το βακτηριοκτόνο νερό σε ένα κυκλικό κράτος χωρίς μια νεκρή γωνία.
Χαρακτηριστικά της κονσερβοποιημένης πορτοκαλιάς γραμμής παραγωγής
Η γραμμή αποτελείται από υψηλό - υλικό ποιοτικού ανοξείδωτου, όχι μόνο έχει το μέγεθος φρούτων βαθμολογώντας την ακρίβεια, λίγη ζημία, το καθαρό νερό, ο χωρισμός juluo αφαίρεσης φρούτων, η επιλογή και η κονσερβοποίηση είναι κατάλληλοι, αλλά και έχουν τα χαρακτηριστικά της συνεχούς παραγωγής, της αυτοματοποίησης φραχτών και της υψηλής αποδοτικότητας παραγωγής, της χαμηλής έντασης εργασίας, του κατάλληλου καθαρισμού, της ασφάλειας και της υγιεινής, αποταμίευση νερού. Είναι ένας από τον προτιμημένο εξοπλισμό για τη γραμμή παραγωγής των κονσερβοποιημένων φρούτων.

Χρόνος μπαρ : 2018-03-07 14:29:16 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss.

Φαξ: 86-21

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)